/
PLEN
Facebook

Menu Specjalne

Ostrygi
Fine by David Herve (Francja) – 14 zł / szt
La Speciale by David Herve (Francja) – 19 zł / szt
La Royale by David Herve (Francja) – 26 zł / szt
Irlandzkie – 21 zł / szt
Homar kanadyjski - 300 zł / kg
zapiekany sosem holenderskim / masło czosnkowe / parmezan / ziemniak / sałata z vinaigrette
Tatar wołowy 100g – 48 zł
ogórek małosolny / szalotka / koniak / majonez chorizo / sos maślany / chips z pieczarki
Tatar z tuńczyka 100g - 48 zł
majonez wasabi / sezam / kolendra / piklowany ogórek / seler naciowy


STEKI Z POLSKIEJ WOŁOWINY
Antrykot marmur sezonowany na sucho 290g – 90 zł
Polędwica polska 200g – 120 zł
Filet mignon 200g – 130 zł
T-bone 450g – 140 zł
Polędwica argentyńska 200g – 150 zł
Surf'n Turf – krewetki i kalmary w sosie buerre blanc 100g
+ polędwica polska 200g – 150 zł
+ polędwica argentyńska 200g – 180 zł
Surf'n Turf – ½ homara 500g / krewetki i kalmary 100g
+ polędwica polska 200g – 295 zł
+ polędwica argentyńska 200g – 330 zł
Surf'n Turf – ½ homara 500g
+ polędwica polska 200g – 270 zł
+ polędwica argentyńska 200g – 300 zł
Dodatki do steków:
demi glace, sos holenderski, ziemniak, sałata lub warzywa sezonowe


Dla grup 6 i więcej osób doliczamy 10% za serwis.
Ceny dań i soków owocowych zawierają 8% VAT.
Ceny dań z owocami morza, napoje bezalkoholowe z wyjątkiem soków owocowych oraz alkohole zawierają 23% VAT.
Menu z listą alergenów jest dostępne na życzenie.
Zapraszamy do zakupu voucherów do naszej restauracji.

projektowanie stron www
© 2015-2020 by Krew i Woda. Wszelkie prawa zastrzeżonepoland 2015 100 best restaurant Gault & Millau Gault & Millau Gault & Millau Wine Spectator 2018 Wine Spectator 2017 Wine Spectator 2016